If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
и така и никой от вас не я направи, а все се оплаквате . тука има една 33-ка с оригиналния си алтернатор и на празен ход кове 14,4 . мога мултицети да калибрирам на нея
Грешиш!
И аз и Боби сме с такива алтернатори. Тоест от 145.
На тоя, дето му кове динамото на 14.4 , бас държа, че му е сменявана диодната плочка.
Съпротивлението е 1-1.5 ома. Мощност 5-10 вата, но и 3 да сложиш пак ще върши работа.
Връзва се паралелно на крушката за динамото. Можеш да го запоиш директно на пистите.
На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Грешиш!
И аз и Боби сме с такива алтернатори. Тоест от 145.
На тоя, дето му кове динамото на 14.4 , бас държа, че му е сменявана диодната плочка.
Съпротивлението е 1-1.5 ома. Мощност 5-10 вата, но и 3 да сложиш пак ще върши работа.
Връзва се паралелно на крушката за динамото. Можеш да го запоиш директно на пистите.
абе и плочка сменихме и четки и регулатор и ефект нямаше. чак като оправихме крушката изгонихме дявола
ха наздраве, че рибата нали с вино вървяла
Много са сложни за мен тия ремонти на алтернатора. А най-вероятно като удариш чертата и по-скъпи. Аз например си взех втора ръка алтернатор от 145 за 30лв. и само го монтирах. А отделно новият алтелнатор е и по мощен, уж е 85 Ампера. Позволява и по-силни музики и всякакви други простотии с по-висока консумация.
Comment